Kola Adventure 14-17.8.2017  seikkailu Venäjällä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Neljän päivän seikkailu Villissä Idässä. Matka alkaa kokoontumalla Vartiuksen raja-asemalle Kuhmoon, josta suuntamme kohti Kostamusta ja Karjalan vanhoja laulumaita. Päivän päämäärämme on vanha suomensukuisten asuttama kylä Kalevala (entinen Uhtua). Tiet Karjalassa ovat yleensä huonossa kunnossa, mutta täysin ajettavia, tämä jos mikä nostaa hymyn matkaenduristin kasvoille.

Toisena päivänä jatkamme pieniä Karjalan sorateitä myöten kohti Keski-Kuolaa, osan Pietari-Murmansk päätietä ajaen. Illalla odottaa majoitus, venäläisineen illalisineen ja saunoineen

Kolmantena päivänä vuorossa on siirtyminen pohjoiseen metropoliin Murmanskiin. Ohjelmassa on tutustumista paikallisiin nähtävyyksiin ja kiertelyä kaupungilla.Liikenne on vähäistä, mutta kaikenlaista kulkijaa osuu varmasti eteemme. Venäjällä ei mikään toimi, mutta kaikki varmasti järjestyy.

Neljäntenä päivänä lähdemme kohti kotia ja Suomea, pysähdymme Nikkelin kuvan "kauniissa" kaupungissa ja illaksi saavumme Saariselälle Jänkhällä Jytisee 2017 -tapahtumaan

http://www.inarisaariselka.fi/events/jankhallajytisee/

Hinta: 790€ /per henkilö, sisältää majoituksen, opastuksen ja ruokailut. Min. osallistujamäärä 6 hlöä

Tässä videota vuodelta 2014: p>

 

  

 

 

 

 

 

 Buddha GS Tour  14 pv seikkailu Thaimaassa

24.9-8.10.2016 ja 19.11-3.12.2016

 

 Thaimaa on ihmeellinen maa, jossa on buddhalaisia ​​temppeleitä, eksoottinen luonto sekä upeita saaria. Maalla on kiehtova historia ja ainutlaatuinen kulttuuri.  Matkailuala on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Saatat miettiä, että Thaimaa on yhtä kuin Bangkok,  Phuket, baareja ja klubeja, mutta sen on paljon muutakin. Kun  pääset pois turistipesäkkeistä, löydät itsesi maaseudulta, joka on sekoitus riisipeltoja, trooppisia metsiä ja pieniä kyliä jotka elävät maataloudesta auringon kierron mukaan.  Täällä todella voit kokea miksi Thaimaata kutsutaan tuhansien hymyjen maaksi.

14 päivän reissumme vie Sinut pois turistikeskuksista vähemmän ajetuille pikkuteille ja erityisiin matkakohteisiin.Olemme Sinua vastassa  Bankogin lentokentällä, josta siirrymme Amphawaan. Haettuamme moottoripyörät on vuorossa retken aloitusinfo, sen jälkeen voit nauttia maittavan tervetuliaisillallisen.Ensimmäinen ajopäivä on täynnä ohjelmaa. Matkan varrella vierailemme Damnoen Saduakin kuuluisilla kelluvilla markkinoilla ja sieltä jatkamme kohti  Kanchana Buria, jossa kuvattiin elokuva Kwai-joen silta. Ennen ajoa Sangkhla Buri voit vieraila uudella sillalla ja nähdä toisenmaailmansodan aikana sotavankien rakentamia rautatien rakenteita, jotka ovat käytössä vielä tänäkin päivänä.

Päivämatkat vaihtelevat 130-340km välillä, matkan kokonaispituus on 2700km. Matkan varrella on kaikkea mitä matkamotoristi voi  toivoa, vuorten ylityksiä, mutkaisia pikkuteitä, upeita maisemia, mutta myös soratiepätkiä. Matka vie meidät Aphawanista kohti pohjoista Burman ja Laosin rajan läheisyyteen.

 

Matkamme päätepiste on Chiang Rai.  Yövymme luksustason majoituksissa, joissa voidaan kunnolla levähtää ja rentoutua hienon ajopäivän päätteeksi. Kwai joen sillan ohella , vieraillemme monissa upeissa nähtävyyksissä, osallistumme mm. norsusafarille, bambulauttaretkelle, vieraillemme kultaisessa kolmiossa (Golden triangel)  sekä Karen heimon kylässä.

 Reissun kohokohdat ja nähtävyydet:

- Damnoen Saduak kelluvat markkinat
- Kwai joen silta
- Tiger temppeli
-- Thong Pha Phum luonnonpuisto            
- Kolmen temppeli laakso
- vanha puinen Mon silta
- Wat Saam Prasob uponnut temppeli
- norsusafari
- Bambulautta retki
- Mu Sur Hill heimomarkkinat
- Mae Sod rajanylityspaikka Thaimaa-Myanmar

 - Moei joen markkinat, läntisin piste
- Maeusu luola
- Nam Ngao luonnonpuisto
- Ban Monghang kuumat lähteet
- Karen heimon kylä Nam Phiang Din
- Tam Pla luonnonpuisto “Pang Ung”
- Military Check Point “Thailand/Myanmar”
- Golden Triangle, kultainen kolmio
- The Hall of Opium
- Chiang Khong -rajanylityspaikka“Thailand/Laos”
   
   
   

 

 

HINTAAN SISÄLTYY:

  • sisämaanlento Chiang Rai-Bangkok matkan lopussa
  • edestakainen bussikuljetus lentokentälle
  • oppaana kokenut ja sertifioitu BMW ITA opas
  • tietopaketti, jossa kaikki tärkeät tiedot ja yhteystiedot
  • min. 7 osallistujaa , max. 10 osallistujaa
  • 14 x yöpymistä yhden hengen huoneessa luksushotelleissa
  • Kaikki ateriat kiertueen aikana
  • Vuokramoottoripyörä BMW R1200GS tai F800GS sis. vakuutuksen
  • bensat moottoripyöriin
  • huoltoajoneuvo matkatavaroille ja teknistä tukea moottoripyörille
  • Kaikki Pääsymaksut: matkat ja nähtävyyksissä
  • Kaikki ateriat matkan aikana

HINTAAN EI SISÄLLY:

  • tulo- ja paluulento Bangkok (Thaimaa)
  • Lisäpalvelut kuten hotellin minibaari, alkoholijuomat, henkilökohtaisen matkavakuutuksen.

HINTA:

hinta vuokrapyöränä R1200 GS: EUR 4.990 sis. Alv.

 

hinta vuokrapyöränä F800 GS: EUR 4610 sis. Alv.

 

 POHJOIS VIETNAM  14 pv

15.10-29.10.2016 ja 10.12-24.12.2016

 

 

 Oletko koskaan miettinyt tekeväsi moottoripyörämatkaa Vietnamiin? Tarjoamme Sinulle tämän 14 päivän  unohtumattoman kokemuksen Laosissa ja Pohjois-Vietnamissa. Matka alkaa Thaimaassa (Chiang Rai), josta ajamme läpi  Laosin Pohjois-Vietnamin ja päättyen Hanoihin. Päivämatkat vaihtelevat 180-380km välillä, matkan kokonaispituus on noin 2000km. Matkan varrella on kaikkea mitä matkamotoristi voi  toivoa, soratiepätkiä, vuorten ylityksiä, mutkaisia pikkuteitä, upeita maisemia, rannikkoa, merta, kulttuuria, historiaa, nähtävyyksiä ja ylellistä majoitusta. Vuoristotiet nousevat lähes 2000m korkeuteen merenpinnasta. Maisemat ja ihmiset eivät jätä mitään toivomisen varaa. Muuten, älä huolehdi liian kuumasta ilmasta, koska valitsemallamme reissuajankohtana lämpötila pysyy noin 20 asteessa. Vuoristossa se voi jopa olla kylmä. Kaikki reitit on suunniteltu ja testattu Gessuilla, reissulle voit valita joko F800 GS tai R 1200 GS LC:n. Tarjolla  on aivan erityinen reissu, jota et heti unohda. 

 

1. Päivä tulopäivä Chiang Khong

Lennämme Bankogista pohjoiseen Chiang Raihin, jossa oppaamme odottavat meitä jo lentokentälle. Vuokrapyörien haun jälkeen ajamme lyhyen siirtymän Chiang Khongiin, lähelle Laosin rajaa, jossa ensimmäinen hotellimme jo odottaa meitä. Ilta päättyy tervetuliasillalliseen ja alkuinfoon.  

 

2. Päivä Chiang Khong - Oudum  Xai (n. 300km)

Aamupalan jälkeen lähdemme liikkeelle ja ylitämme raja Laosiin. Päiväetappimme koostuu maalauksellisista maisemista, pienistä sorateistä  ja pienistä kylistä ennenkuin saavutamme iltapäivällä kohteemme Oudym Xain Laosissa.

3. Päivä Oudum  Xai- Dien Bien Phu (n. 200km)

Loistavan päivän vietettyämme pienillä paikalisteillä ja maastopoluilla saavumme Dien Bien Phun. Kaupunki on tunnettu Ranskan ja Vietanamin välisestä sodasta. Käymme katsommassa musitomerkkejä, jotka ovat pystyttety ranskalaisia miehittäjiä vastaan käytyä sodan takia vuonna 1954.

4. Päivä Dien Bien Phu-Sapa  (n. 275km)

Tänään ylitämme O Quy Ho:n tien, joka on vuoriteidenkuningas Pohjois-Vietnamissa. Reitti on erittäin kaunis, mutta myös vaativa. Tie  on noin 50km mittainen ja käy aina 2070m kiermurrellen pitkin Huang Lien Songin vuorijonoa pitkin, käyden Mt. Fansipanin 3400m juurella, jota kutsutaan Indokiinan tuuliseksi katoksi.

5. Päivä Sapa 

Sapassa vietämme ensimmäisen lepopäivän.  Emme kuitenkaan ole ihan toimeliattomia, koska Sapassa on paljon nähtävää. Sapa on pieni markkinakaupunki, jonne vuorikansata tulevata tekemään kauppaa. Päivän voitte vietää rentoutumalla tai voimme käydä tutustumassa Sapa hopeisiin vesiputoksiin tai Muong Hoa laaksoon. Myös kaupungin markkinakujilla on paljon nähtävää.

6. Päivä Sapa- Ha Giang (n. 230km)

Matkalla Ha Giangiin pysähdymme rajanylityspaikossa Kiinan vastaisella rajalla "Lao Cai" ja "Hekou"  Näiden paikkojen jälkeen ajamme läpi "Bao Yen" ja "Bac Ha" alueiden läpi ennen kuin saavutamme tasaisen ylänköalueen, josta on huimat näkymät yli Pohjois-Vietnamin. Päivä on täynnä elämyksiä ennen saapumista hotelliimme Ha Giangissa.

7. Päivä Ha Giang- Dong Van (n. 150km)

Aloitamme päivän suuntaamalla vuoristoiselle reitille Kiinan vastaiselle rajalle ennen kuin läpäisemme Heavenly Gate Quan Ba:ssa. Tämän jälkeen matkamme jatkuu upean Yen Ninh solan, jotan reunustavat kalkkikivivuoret. Solasta jatkamme Sung La laaksoon, luonnon kaunis keidas jota asuttaa eristyksissä asuva Ha Giang heimo. Reppureissaajat kutsuvat tätä paikkaa niemellä “roses”'of'rock'plateau. Lounaan jälkeen jatkamme täältä kohti Pohjois-Vietnamin kattoa Lung Chu  Toweria, jota pidetään Vietnamin pohjoisimpana pisteenä. Päästäkseen "Towerille" 1700m pitää kavuta 389 kiviaskelmaa ja n. 140 spiraali, mutta ylhäältä avautuvat näkymät palkitsevat urheilusuorituksen.

8. Päivä  Dong Van- Ban Gioc Vesiputous (n. 310km)

Taas upea ajopäivä läpi mutkaisten vuoristopolkujen, joita reunustavat pystyjyrkät kalkkikiviseinämät ja alapuolellamme pienet vuoristokylät uinuvat sumun seassa. Ajamme Nho Que joen vartta kohti Ban Gioc vesiputouksille. Vesiputous on Vietnamin kuvatuin, ei  ehkä korkein (30m), mutta yli 300m leveydellä kaikista näyttävin. Paikalliset vievät meidät niin lähelle vesiputousta ja siitä nousevaa sumupatsasta kuin on turvallista ( kannattaa ottaa shampoot mukaan). Täältä jatkamme Nguom Ngau luolaan (yli 60m korkea ja 2km pitkä), jonka brittiläiset tutkijat kartoittivat vuonna 1955.

9. Päivä  Ban Gioc Vesiputous- Lang Son (n. 190km)

Maittavan aamupalan jälkeen lähdemme kohti Lang Sonia. Langs Son on yksi Vietnamin pohjoisista provinseista ihan Kiinan Guanxi provinssin naapurissa. Matkalla pysähdymme vierailulle Nung kansan luona Mau Son vuorilla. Nung kansa on etninen vähemmistö, joka on pystynyt säilyttämään kulttuurinsa jo vuosisatoja. Noin 1500m meillä on mahdollisuus nauttia raikkaasta ilmasta, upeista näköaloista sekä oppia jotain Nung kansan traditioista. 

10. Päivä  Lang Son-  Ha Long Bay (n. 190km)

Ajopäivämme vie meidät Ha Long Bay:hin Tonkin saariston äärellä. Paikka UNESCON suojelukohde. Tonkin saaristo koostu noin 2000 pienestä kalkkikivisaarista, jotak luovat aivan taianomaisen maiseman. Seuraavaksi kolmeksi päiväksi jätämme mopomme rannalle ja lähdemme nauttimaan luxusristeilystä saaristossa. Saamme rentoutua mukavissa hyteissä, nauttia Live-esityksistä tai tuoreista merenantimista keskellä upeaa maisemaa, jollaista toista ei ihan helpolla löydykkään. 

11. Päivä  Ha Long Bay

Aamupala nautitaan laivan kannelle matkatessamme kohti "bay to long bay". Ohjelmassa on Vung Vieng tutustuminen bambuveneiden avulla. Iltapäivällä voimme tutustua maastopyörillä tai jalan vaeltamalla Cat Ba Islandin luonnonpuistoon. Päivän jälkeen voitte vietää aikaa  laivalla joko rentoutuen tai uimalla sekä kajakakilla meloen Viet Hai Laguunilla. 

12. Päivä  Ha Long Bay-Hanoi (n. 150km)

Taas upea aamu valkenee laivalla, jossa nautimme maittavan aamupalan. Päivän aikana käymme tutustumassa Tortoise Man:in saareen, jonka rannalla voimme rentoutua ennen iltapäivän brunssia ja siirtymistä pyörillemme. Lopuksi saamme nautiskella lyhyen siirtymän Hanoin suurkaupunkiin.

13. Päivä Hanoi sightseeing

Päivä koostuu Hanoin nähtävyyksistä. Käymme mm. Old quorterissa joka koostuu jopa 1300-luvulta olevista pikkukaduista ja rakennuksista., Ho Chi Minh Mauseleumissa, One Pilar temppelissä, Hoan Kiem järvellä, Water Pupet Centerissä ja Army museossa. Pitäkää huolta, että kameran kortti on tyhjä ja akku täysi.

14. Päivä  vapaapäivä Hanoi

Päivä on Teidän vapaassa käytössä. Palvelutiimi on Teidän käytössä niin antamalla neuvoja ja vinkkejä kuin kuljetustehtävissäkin. Ilta päätty jäähyväisillalliseen.


15. Päivä  lähtöpäivä Hanoi

Lähtöpäivänä palvelutiimimme huolehtii lentokentälle siirtymisestä ja mutkattosta kotiinlähdön onnistumisesta.

 

 

 

 

 

 

 HINTAAN SISÄLTYY

  • sisämaanlento -Bangkok Chiang Rai
  • edestakainen bussikuljetus lentokentälle Chinag Rai ja Hanoi
  • oppaana kokenut ja sertifioitu BMW ITA opas
  • rajanylitysmaksut Laos/Vietnam
  • tietopaketti, jossa kaikki tärkeät tiedot ja yhteystiedot
  • min. 7 osallistujaa , max. 10 osallistujaa
  • 14 x yöpymistä yhden hengen huoneessa luksushotelleissa
  • Kaikki ateriat kiertueen aikana
  • Vuokramoottoripyörä BMW R1200GS tai F800GS sis. vakuutuksen
  • bensat moottoripyöriin
  • huoltoajoneuvo matkatavaroille ja teknistä tukea moottoripyörille
  • Kaikki Pääsymaksut: risteily, matkat ja nähtävyyksissä
  • Kaikki ateriat matkan aikana

HINTAAN EI SISÄLLY:

  • tulolento Bangkok (Thaimaa) ja paluulento Hanoi (Vietnam)
  • Lisäpalvelut kuten hotellin minibaari, alkoholijuomat, henkilökohtaisen matkavakuutuksen.

HINTA:

Matkahinta vuokrapyöränä R1200 GS: EUR 5750 sis. Alv.

Matkahinta vuokrapyöränä F800 GS: EUR 5390 sis. Alv.

 

 ETELÄ-VIETNAM  14 pv

29.10-12.11.2016 ja 24.12.2016-7.1.2017

 

 

 Oletko koskaan miettinyt tekeväsi moottoripyörämatkaa Vietnamiin? Tarjoamme Sinulle tämän 14 päivän  unohtumattoman kokemuksen  Etelä-Vietnamissa, Laosissa päättyen Thaimaahan. Matka alkaa Veitnamissa (Hanoi), josta ajamme läpi Etelä-Vietnamin sekä Laosin päätyen Thaimaahan (Ubon Ratchathani). Päivämatkat vaihtelevat 180-380km välillä, matkan kokonaispituus on noin 2600km. Matkan varrella on kaikkea mitä matkamotoristi voi  toivoa, soratiepätkiä, vuorten ylityksiä, mutkaisia pikkuteitä, upeita maisemia, rannikkoa, merta, kulttuuria, historiaa, nähtävyyksiä ja ylellistä majoitusta.  Muuten, älä huolehdi liian kuumasta ilmasta, koska valitsemallamme reissuajankohtana lämpötila pysyy noin 20 asteessa.  Kaikki reitit on suunniteltu ja testattu Gessuilla, reissulle voit valita joko F800 GS tai R 1200 GS LC:n. Tarjolla  on aivan erityinen reissu, jota et heti unohda. 

 

 

1. Päivä tulopäivä Dong Hoi

Saavutte Hanoi kansainväliselle lentokentälle, jossa olemme vastassa Teitä ja josta lenämme sisämaanlennolla Dong Hoi:hin. Perillä kirjaudumme hotelliin ja käymme hakemassa vuokrapyörät. Ilalla on ohjelmassa tervetuliasillallinen sekä alkuinfo, josta selviää olennaisin seuraavan 14pv seikkailusta.

 

2. Päivä Dong Hoi - Hue (n. 175km)

Aamupalan jälkeen lähdemme liikkeelle ja matkaamme kohti Huea. Matkalla ajamme Phong Nha- Ke Bang luonnonpuiston, joka on vuodesta 2003 kuulunut UNESCON suojelukohteisiin. Huikean viidakkomaiseman keskellä on satoja luolastoja ja maanalaisia jokia. Erityisen hienoja ovat viidakosta esiinpistävät jyrkkäreunaiset kalkkivuoret. Matkamme vie meidät Song Doong luolan, joka on Vietnamin suurin ja yksi maailman suurimmista. Tämän luonnonihmeen jälkeen matkamme jatkuu pitkin läntistä Ho Chi Minh reittiä pitkin, ohi viidakon ympäröimiä vuoria ja "Quang Tri ancient Citadelin, linnoitus josta Vietnamin sodassa käytiin kovia taisteluita aina hotellillemme saakka Huessa, jossa voimme rentoutua rauhassa ja makustella päivän tapahtumia.  

3. Päivä Hue - Hoi An   (n. 150km)

Aamupävän vietämme tutustumalla Huessa kielletyyn kaupunkiin "Imperial Citadel Dai Noi", joka Vietnamin viimeisen Dynastian kehto. Lounaan jälkeen lähdemme ajamaan kohti Hoi Ania.  Suurimman osan matkasta (128km) ajamme "Hai Van" korkealla vuorilla polveilevalla vuoristotiellä. Tämä kapea asfaltoitu vuoritie on yksi Vietnamin hienoimmista teistä moottoripyörille, josta on huimat näköalat sumun ympäröimille vuorille ja aina merelle asti. Saapuminen historialliseen Hoi Anin kaupunkiin on suunniteltu iltapäiväksi, jotta meillä olisi aikaa tutustua paikalliseen elämänmenoon.

4. Päivä Hoi An- Quy Nhon (n. 300km)

Neljäs päivä alkaa varhain, jotta ehtisimme päivän aikana Quy Nhonin saakka. Matkamme kulkee läpi upeiden maisemien, joissa maisemalliset kohokohdat seuraavat toisiaan.  Iltapävällä saavumme kohteeseemme, joka sijaitsee rannikolla ja on tunnettu laivanrakennuksesta.

5. Päivä Quy Nhon - Nha Trang  (n. 220km)

Maittavan aamupalan jälkeen lähdemme kohtiNha Trangia, joka on monelle tuttu lukuisista Vietnami elokuvista. Reittimme kulkee pitkin rantatietä ohi "Cliff of stone plates" ja Ganh  Da Dia luonnon upeasti muovaaman kivimuodostelman, joka on osa Vietnamin kulttuuriperintöä.  Laavakivestä luonto on muotoillut kuusikulmaiset mehiläiskennostoa muistuttavat kiviröykkiöt, jotka ensinäkelmät näyttävät ihmisen tekemiltä. Iltapäivällä saavumme Nha Trangiin.

6. Päivä Nha Trang

Nha Trangssa vietämme  lepopäivän. Kaupunki on Vietnamin tunnetuimpia rantalomakohteita. Kirkkaan valkeita hiekkarantoja ympäröivät pienet saaret, meri on syvän turkoosin sininen, upea paikka rentoutumiseen. Aamupäivällä on suunnitelmissa veneajelu Nha Trangin ympäristössä, jonka aikana vierailemme "Aquarium lake" ja "Hon Mun" saarella. Tämän jälkeen on aikaa vaikka snorklata ja ottaa aurinkoa rannalla. Venematka jatkuu "Hon Tam" saarelle, jossa on erittäin hyviä ravintoloita lounasta varten ja mahdollista kokeilla eri vesiurheilulajeja. Iltapäivästä siirrymme takaisin Nha Trangiin jossa teemme kaupunkikiertoajelun.

7. Päivä Nha Trang-Mui Ne
(n. 230km)

Matkalla Ha Giangiin pysähdymme rajanylityspaikossa Kiinan vastaisella rajalla "Lao Cai" ja "Hekou"  Näiden paikkojen jälkeen ajamme läpi "Bao Yen" ja "Bac Ha" alueiden läpi ennen kuin saavutamme tasaisen ylänköalueen, josta on huimat näkymät yli Pohjois-Vietnamin. Päivä on täynnä elämyksiä ennen saapumista hotelliimme Ha Giangissa.

8. Päivä Ha Giang- Dong Van (n. 150km)

Aloitamme päivän suuntaamalla vuoristoiselle reitille Kiinan vastaiselle rajalle ennen kuin läpäisemme Heavenly Gate Quan Ba:ssa. Tämän jälkeen matkamme jatkuu upean Yen Ninh solan, jotan reunustavat kalkkikivivuoret. Solasta jatkamme Sung La laaksoon, luonnon kaunis keidas jota asuttaa eristyksissä asuva Ha Giang heimo. Reppureissaajat kutsuvat tätä paikkaa niemellä “roses”'of'rock'plateau. Lounaan jälkeen jatkamme täältä kohti Pohjois-Vietnamin kattoa Lung Chu  Toweria, jota pidetään Vietnamin pohjoisimpana pisteenä. Päästäkseen "Towerille" 1700m pitää kavuta 389 kiviaskelmaa ja n. 140 spiraali, mutta ylhäältä avautuvat näkymät palkitsevat urheilusuorituksen.

8. Päivä  Dong Van- Ban Gioc Vesiputous (n. 310km)

Taas upea ajopäivä läpi mutkaisten vuoristopolkujen, joita reunustavat pystyjyrkät kalkkikiviseinämät ja alapuolellamme pienet vuoristokylät uinuvat sumun seassa. Ajamme Nho Que joen vartta kohti Ban Gioc vesiputouksille. Vesiputous on Vietnamin kuvatuin, ei  ehkä korkein (30m), mutta yli 300m leveydellä kaikista näyttävin. Paikalliset vievät meidät niin lähelle vesiputousta ja siitä nousevaa sumupatsasta kuin on turvallista ( kannattaa ottaa shampoot mukaan). Täältä jatkamme Nguom Ngau luolaan (yli 60m korkea ja 2km pitkä), jonka brittiläiset tutkijat kartoittivat vuonna 1955.

9. Päivä  Ban Gioc Vesiputous- Lang Son (n. 190km)

Maittavan aamupalan jälkeen lähdemme kohti Lang Sonia. Langs Son on yksi Vietnamin pohjoisista provinseista ihan Kiinan Guanxi provinssin naapurissa. Matkalla pysähdymme vierailulle Nung kansan luona Mau Son vuorilla. Nung kansa on etninen vähemmistö, joka on pystynyt säilyttämään kulttuurinsa jo vuosisatoja. Noin 1500m meillä on mahdollisuus nauttia raikkaasta ilmasta, upeista näköaloista sekä oppia jotain Nung kansan traditioista. 

10. Päivä  Lang Son-  Ha Long Bay (n. 190km)

Ajopäivämme vie meidät Ha Long Bay:hin Tonkin saariston äärellä. Paikka UNESCON suojelukohde. Tonkin saaristo koostu noin 2000 pienestä kalkkikivisaarista, jotak luovat aivan taianomaisen maiseman. Seuraavaksi kolmeksi päiväksi jätämme mopomme rannalle ja lähdemme nauttimaan luxusristeilystä saaristossa. Saamme rentoutua mukavissa hyteissä, nauttia Live-esityksistä tai tuoreista merenantimista keskellä upeaa maisemaa, jollaista toista ei ihan helpolla löydykkään. 

11. Päivä  Ha Long Bay

Aamupala nautitaan laivan kannelle matkatessamme kohti "bay to long bay". Ohjelmassa on Vung Vieng tutustuminen bambuveneiden avulla. Iltapäivällä voimme tutustua maastopyörillä tai jalan vaeltamalla Cat Ba Islandin luonnonpuistoon. Päivän jälkeen voitte vietää aikaa  laivalla joko rentoutuen tai uimalla sekä kajakakilla meloen Viet Hai Laguunilla. 

12. Päivä  Ha Long Bay-Hanoi (n. 150km)

Taas upea aamu valkenee laivalla, jossa nautimme maittavan aamupalan. Päivän aikana käymme tutustumassa Tortoise Man:in saareen, jonka rannalla voimme rentoutua ennen iltapäivän brunssia ja siirtymistä pyörillemme. Lopuksi saamme nautiskella lyhyen siirtymän Hanoin suurkaupunkiin.

13. Päivä Hanoi sightseeing

Päivä koostuu Hanoin nähtävyyksistä. Käymme mm. Old quorterissa joka koostuu jopa 1300-luvulta olevista pikkukaduista ja rakennuksista., Ho Chi Minh Mauseleumissa, One Pilar temppelissä, Hoan Kiem järvellä, Water Pupet Centerissä ja Army museossa. Pitäkää huolta, että kameran kortti on tyhjä ja akku täysi.

14. Päivä  vapaapäivä Hanoi

Päivä on Teidän vapaassa käytössä. Palvelutiimi on Teidän käytössä niin antamalla neuvoja ja vinkkejä kuin kuljetustehtävissäkin. Ilta päätty jäähyväisillalliseen.


15. Päivä  lähtöpäivä Hanoi

Lähtöpäivänä palvelutiimimme huolehtii lentokentälle siirtymisestä ja mutkattosta kotiinlähdön onnistumisesta.

 

 

 

 

 

 

 HINTAAN SISÄLTYY

  • sisämaanlento -Bangkok Chiang Rai
  • edestakainen bussikuljetus lentokentälle Chinag Rai ja Hanoi
  • oppaana kokenut ja sertifioitu BMW ITA opas
  • rajanylitysmaksut Laos/Vietnam
  • tietopaketti, jossa kaikki tärkeät tiedot ja yhteystiedot
  • min. 7 osallistujaa , max. 10 osallistujaa
  • 14 x yöpymistä yhden hengen huoneessa luksushotelleissa
  • Kaikki ateriat kiertueen aikana
  • Vuokramoottoripyörä BMW R1200GS tai F800GS sis. vakuutuksen
  • bensat moottoripyöriin
  • huoltoajoneuvo matkatavaroille ja teknistä tukea moottoripyörille
  • Kaikki Pääsymaksut: risteily, matkat ja nähtävyyksissä
  • Kaikki ateriat matkan aikana

HINTAAN EI SISÄLLY:

  • tulolento Bangkok (Thaimaa) ja paluulento Hanoi (Vietnam)
  • Lisäpalvelut kuten hotellin minibaari, alkoholijuomat, henkilökohtaisen matkavakuutuksen.

HINTA:

Matkahinta vuokrapyöränä R1200 GS: EUR 5750 sis. Alv.

Matkahinta vuokrapyöränä F800 GS: EUR 5390 sis. Alv.