Laplandbike.com -on joulupukin virallinen moottoripyörävuokraamo Rovaniemellä. Meiltä voit vuokrata BMW mootoripyörän ja tehdä reissun esim. Lappiin , Norjan Lofooteille tai Nordkappiin asti. Olemme maailman pohjoisin BMW ITA sertifioitu yritys ja BMW:n virallinen yhteistyökumppani, retkemme ovat laadukkaita, mutta ennen kaikkea turvallisia.Vuosittaisen Kuola/Karjala retken lisäksi järjestämme nyt yhdessä maailmanlaajuisen BMW ITA matkanjärjestäjien kanssa Suomalaisille motoristeille  moottoripyöräretkiä Keski-Eurooppaan, Aasiaan, Islantiin ja aina USA:han asti. Matkatarjonta tulee laajentumaan nopeasti. Pääpaino matkoissamme ovat ainutlaatuiset elämykset, tietysti unohtamatta BMW:n korkeita laatukriteerejä ja turvallisuutta kaikissa tilanteissa # Make Life a ride!

                                           

ARCTIC CIRCLE ROVANIEMI

 

 

Opastetut Retket

Seikkailu Venäjälle  Kola Adventure 14-17.8.2017

Kuolalla jytisee - Lähtekää matkalle Villiin-Itään kanssamme!

Moottoripyöräseikkailu pohjoiselle Kuolan ja Karjalan kunnaille. Koskematonta luontoa, sorateitä, huonoa asfalttia, määränpäämme on pohjoinen keskus Murmansk. Matkat on yhdistetty Jänkhällä Jytisee  2017- moottoripyörä tapahtumaan.

 Buddha GS Tour  14 pv seikkailu Thaimaassa

24.9-8.10.2016 ja 19.11-3.12.2016

R.39

14 päivän  moottoripyöräseikkailu Thaimaahan. Upeita maisemia ja nähtävyyksiä, hienoja mutka- ja sorateitä.

Omatoimimatkat

Nordkapp, Norja

Manner-Euroopan pohjoisin piste

Uskomaton retki napapiiriltä Euroopan pohjoisimpaan kolkkaan. Nauti Lapin lumosta ja luonnosta, voit matkan varrella poiketa myös  Altan "salaiselle" wanhalle postitielle.

BMW Moottoripyörävuokraus

BMW GS 650 Dakar

Alkaen 130 €

BMW GS 700

Alkaen 160 €

BMW GS1200 LC Rallye

Alkaen 195€